Coansa Andorra ha participat en la construcció de l’Estació d’Autobusos d’Andorra

Coansa Andorra ha participat en la construcció de l’Estació d’Autobusos d’Andorra. 7 companyies, 50 cotxes de línia i un miler de passatgers diaris. Són les xifres de la nova estació d’autobusos d’Andorra, que s’ha inaugurat finalment aquest matí. El cost total de la infraestructura ha superat els 1,3 milions d’euros, incloent-hi la plataforma que la sosté sobre el riu i les plaques fotovoltaiques per generar energia.
Funcionament complet de la nova Estació Nacional d’Autobusos aquest matí, poc abans de la seva inauguració oficial. Amb una inversió d’1,3 milions d’euros, la infraestructura té 10 andanes i per al Govern ha de millorar el servei als milers d’usuaris que la utilitzen i també dinamitzar la zona. Des de l’executiu recorden que, a més, a la marquesina s’hi han instal·lat plaques fotovoltaiques que ajudaran a produir energia neta.

El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, diu que «és un dia de celebració perquè era una instal·lació que el país reclamava des de fa molts anys». Creu que amb la nova estació «donarem una altra imatge de país» als viatgers que utilitzen aquest transport.

L’estació acull una cinquantena de cotxes de línia diaris de fins a set companyies i la intenció de la direcció és ampliar encara més el nombre d’empreses que hi ofereixin els seus serveis.