QUI SOM

COANSA CONSTRUCTORA és una societat de capital privat andorrà fundada l’any 1980 per tal de cobrir les necessitats del mercat andorrà en el sector de la construcció.

Des dels inicis, COANSA ha tingut com a fita ser el referent de qualitat del nostre sector. Tenir el nostre objectiu tant definit ens ha permès guiar la nostra trajectòria seguint les consignes de qualitat i màxima professionalitat fins a convertir-nos en un clar referent en el món de la construcció a Andorra, posicionant-nos en un espai clarament diferenciador.

En l’actualitat, COANSA és una empresa plenament consolidada en disposició d’assolir nous reptes i d’abordar nous projectes. El nostre tarannà ens ha permès irrompre amb força tant en el sector de l’obra pública com en el de les promocions privades.

En els darrers anys, COANSA ha executat importants projectes d’obra pública com els edificis de l’Escola Andorrana a diferents parròquies del país, la Caserna de Bombers al Pas de la Casa, el Casal d’Avis d’Ordino, pavellons poliesportius, aparcaments públics i diverses obres d’embelliment de carrers i avingudes.