IMATGE CORPORATIVA

COANSA sempre ha mantingut els lligams amb la parròquia d’Escaldes-Engordany on hi té ubicada la seu administrativa.

L’èxit d’una empresa passa per un retorn a la societat que l’envolta dels beneficis obtinguts, per això COANSA sempre ha seguit una política de patrocinis i diverses col·laboracions amb associacions culturals, lúdiques, esportives i socials que s’han concretat en:

Accions socials amb el Patronat de Dames de Ntra. Sra. de Meritxell.
Col·laboracions amb Unicef Andorra.
Col·laboracions amb la Casa de Portugal i la Casa de Galícia.
Col·laborem activament amb la Unió Pro-turisme d’Escaldes-Engordany, en una festa social tan arrelada culturalment com es l’Elecció de la Pubilla, i amb altres festes populars.
El desenvolupament esportiu de la parròquia també forma part de la qualitat de vida dels nostres conciutadans. Amb aquest esperit hem patrocinat diverses activitats com rallis, equips de futbol amateurs i a l’equip de rugbi femení d’Andorra.
Des de 1980, Andorra ha evolucionat i COANSA ha crescut amb el país, ha ampliat les seves oficines, la plantilla, els serveis… i aquesta evolució també s’ha vist reflectida en el nostre logotip. L’any 1980, COANSA es presentava amb un logotip modern i acord amb l’estètica del moment.

L’any 2005, coincidint amb un moment de forta expansió i amb el canvi de seu social, evolucionem també la nostra imatge corporativa per, una vegada més, adaptar-nos al nostre temps. La nova imatge és moderna, sòlida, fàcilment identificable i transmet la visió de COANSA: posicionar-nos com l’empresa constructora líder del país.