CLUB ESPORTIU PRINCIPADEL ANDORRA

CLUB ESPORTIU PRINCIPADEL ANDORRA

Tipus d’obra: Club de pàdel i tenis

Situació : Santa Coloma – Andorra la Vella

Client: Privat

Data execució: 2016 / 2017

Dades tècniques: Superfície construïda : 7.527 m2

Arquitecte: Sr. Jordi BATLLE JORDANA

Enginyeria: Estructura BEAL AEC – Sr. Xavier BEAL / Instal·lacions R3e Sr. Ivan ROSSELL

Descripció:

 Edifici A principal del club

L’edifici principal del club esportiu estarà realitzat amb estructura de formigó armat, excepte en la planta segona que l’estructura serà de fusta per tenir llums més grans i un pes menor. La volumetria de l’edifici conforma un espai semicircular per la part del jardí on està prevista una vidriera que va resseguint la forma geomètrica. Exteriorment l’edifici està realitzat amb una façana de plaqueta de gres color terracuita amb alguns plans de color blanc en la zona que dóna a l’espai enjardinat interior. El volum de la planta segona, d’una superficie menor a les plantes inferiors, estarà acabat amb llistons de fusta d’alerç de 5×5 cm de secció.

Edifici B annex del club

L’edifici annex del club esportiu estarà realitzat amb façana de plaqueta de gres terracuita amb alguns plans de color blanc en la zona que dóna a l’espai enjardinat interior. Aquest volum té una coberta plana que serà utilitzada com a sisena pista de pàdel.

Cobertes pistes de pàdel i tenis

Les cobertes de la part esportiva del club es realitzaran amb una malla tridimensional de tubs d’acer que suporten els panells que recillen les aïgues del teulat. L’aspecte exterior de la coberta serà de color gris fosc, i el pendent d’aquesta serà del 10%. Una part dels laterals de la instal·lació esportiva estarà tancada amb lones fixades a l’estructura tipus carpa per protegir del vent. Es preveu que els mesos d’hivern aquest tancament perimetral es pugui extendre per així tancar les zones de joc i mantenir una temperatura mínima d’uns 10 graus i evitar la condensació que es pogués produir en les superfícies de vidre que tanquen els padels.